Å bytte regnskapsfører er enkelt!

Mange tror at det å bytte regnskapsfører er en lang og tung prosess, men for de fleste er det faktisk ganske enkelt. Nå gir Motregn alle nye kunder opp til fem timer gratis oppstartsarbeid. Dette er nok til å dekke kostnadene ved overførsel til ny regnskapsfører for de fleste små bedrifter

Lær mer

For de som allerede har skybasert regnskap

Hvis dere har skybasert regnskap fra før, er det som oftest bare å importere rett inn i våre systemer. For større selskaper kan det være mer arbeid dersom man har komplekse moduler og integrasjoner. Dette kan vi vurdere sammen med dere.

Og for de som skal prøve det for første gang

Noen fører fortsatt regnskap på papir, mens andre kanskje ikke har hatt behov for ekstern regnskapsfører tidligere. Dersom bedriften skal over på heldigitalt regnskap for første gang, har vi gode løsninger for det også. Dere vil raskt merke fordelene ved å alltid ha det skybaserte regnskapet tilgjengelig.

Fem timer med gratis oppstartsarbeid

Vi synes alltid det er hyggelig å få samarbeide med nye kunder. Derfor spanderer vi opp til fem timer med gratis oppstartsarbeid, slik at dere slipper å bekymre dere for høye kostander i forbindelese med overførselen. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere ønsker et uforpliktende tilbud.